Over ten Brinke Bouwmanagement


Over ten Brinke Bouwmanagement

Ten Brinke Bouwmanagement is een onafhankelijk adviseur voor het begeleiden van het ontwerp- en uitvoeringsproces van (ver)bouw- en renovatieprojecten. Wij zijn betrokken, deskundig, daadkrachtig en integer. Zo realiseren wij uw ambities op de meest effectieve manier. Ook complexe opdrachten gaan we graag aan.

Onze werkzaamheden lopen uiteen van het schrijven van een bestek en het opstellen van een bijbehorende kostenraming tot de directievoering van een compleet project. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren bij technische vraagstukken.

Wij werken voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers, architecten, overheden, aannemers, ontwikkelaars en collega-bureaus.

Waar wij in geloven

Samenwerken? Bouwen is teamwork. Samenwerken, kennis delen, elkaar aanvullen en helder communiceren leidt tot het beste eindresultaat. Ten Brinke Bouwmanagement fungeert als de spil binnen het bouwproces. Wij leggen korte lijnen tussen de verschillende partijen en stellen een multidisiplinair team samen. Indien er specifieke bouwwensen zijn, werken wij samen met collegae en specialisten binnen ons netwerk.

Neem contact op